Stela Mihai - psymep.ro

Stela Mihai

Psihoterapie ericksoniană - Hipnoză clinică - Psihologie clinică - Psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională - Dezvoltare personală - Mindfulness aplicat in psihoterapie

5.0/55 Recomandări
Școala de formare în Psihoterapie: Terapii scurte orientate pe resurse și soluții, Hipnoză Eriksoniană
Limbi Vorbite: English, Italian, Română

Despre:

A avea nu este vreodată îndeajuns dacă neglijăm a fi.

Sunt o persoană care a înțeles experimentând că, numai prin cunoaștere de sine, fiecare om poate ajunge la sufletul său și își poate trasa propriul drum al vieții așa cum simte, spre a-și îmbunătăți calitatea vieții.

Sunt o ființă cu atitudine pozitivă și optimistă, care se bucură de esența vieții și care este profund recunoscătoare pentru darurile primite de la viață și mai ales pentru lecțiile vieții ce m-au ancorat în prezent și m-au ajutat să mă regăsesc în mine însămi.

Sunt un om care crede în oameni și în puterea interioară a acestora care, o dată scoasă la lumina conștiinței, îi ghidează spre a manifesta în viața lor tot ceea ce își propun.

Cred de asemenea cu tărie în ceea ce a lăsat scris dr. C.G Jung și anume, că „nu suntem ceea ce ni s-a întâmplat, suntem ceea ce alegem să devenim” și știu că fiecare poate deveni stăpânul propriei vieți.

Stiu că orice umbră poate fi adusă la lumină, orice blocaj poate fi eliberat din închisoarea minții, mai devreme sau mai târziu, dacă ne permitem nouă înșine să devenim liberi, deschizându-ne mintea și inima pe drumul cunoașterii de sine și al ghidării, învățând să ne ascultăm propria intuiție care ne conduce pe drumul potrivit nouă.

Dr. Irvin Yalom, unul dintre mentorii mei, spunea că, după mulți ani de terapie cu un pacient, acesta, privind înapoi, nu își mai amintește profunzimea procesului terapeutic sau interpretările terapeutului, dar cu siguranța nu uită niciodată cuvintele de încurajare ale terapeutului care l-a sprijinit să vadă lumina în întuneric și s-o amplifice.

Sunt aici să te sprijin să-ți depășești barierele minții, blocajele emoționale sau disfuncționalitățile, astfel încât să pășești pe calea inimii tale, descoperindu-ți lumina propriei conștiințe.

Sunt aici să te încurajez să ajungi la sufletul tău, să fii tu însuți, cel autentic, cel de dincolo de limitări, convingeri, credințe sau blocaje.

Sunt aici să te sprijin, printr-o serie de metode validate științific, în călătoria ta personală spre descoperirea sinelui, pentru armonizarea și echilibrarea ta bio-psiho-emoțională și spirituală, care să ofere sens vieții tale.

Nu există dificultate pentru care să nu existe remediu, însă nu poți transcende ceea ce nu cunoști.

E nevoie să te cunoști pe tine însuți, ocazie în care ai șansa să descoperi comori ascunse-n tine!

Cabinet de psihologie PsyMindfulness         www.psymindfulness.ro                                  www.psihologstelamihai.ro


Alte formări: Psihoterapeut în hipnoză clinică și psihoterapie ericksoniană; master în psihodiagnoză cognitivă și consiliere psihologică; specializare în tehnici mindfulness adulti-copii-adolescenti si MBSR - Mindfulness Based Stress Reduction; specializare în analiză și evaluare comportamentală; specializare în tehnici de terapie cuantică Theta Healing; specializare NLP Practitioner

5 Recomandări pentru Stela Mihai

image
Ada 1 Recomandări
Ada
5.0.0

Acest demers nu este unul care poate fi usor explicat in cuvinte intrucat presupune o implicare la mai multe nivele si de asemenea este un proces diferit de la om la om. In cazul meu m-am decis sa caut un psiholog pentru ca multe dintre ariile vietii mele ajunsesera in ultimii ani intr-un stadiu disfunctional si nesatisfacator: relatie, job, relatia cu copilul. Reuseam sa navighez cu brio intre stari in care ma simteam “flower power” si reuseam sa ignor toate “problemele/situatiile” si starile de anxietate. Lucrand cu Stela s-a produs efectiv un miracol. Dupa aproximativ 10 luni de lucru, ma aflu in controlul vietii mele, ma simt autentica si creativa, am scapat de pattern-uri de functionare negative in relatii, am invatat sa imi observ gandurile sa ma detasez de ele si sa imi validez singura starile mai bune sau mai proaste. Si nu in ultimul rand relatiile cu cei din jur s-au imbunatatit simtitor. Acest lucru a fost posibil datorita unei abordări care a intrunit mai multe coordonate: experienta, cunostinte profesionale, conexiune umana, inteligenta, intuitie. Pe tot parcursul acestui demers am simtit ca am ajuns pe mana cuiva care “stie”, are o abordare stiintifica dar mai ales umana, intelege, face lucrurile cu pasiune si implicare. Si nu a fost un an usor in ce priveste provocarile. Ma consideram un caz dificil pana sa ajung la ea pentru ca mai fusesem in trecut la inca doi psihologi care se uitasera neputinciosi la mine confirmandu-mi cat de grea si trista e viata si cat de complicat este sa scapi de programe. Ceea ce m-a ajutat cel mai mult a fost faptul ca puteam face un “reality check” cu cineva care mi-a inspirat incredere foarte mare. Am dat de capat foarte repede la multe pattern-uri de comportamente distructive. In decurs de 8 luni am reusit sa ma aliniez cu propriile dorinte, sa simt echilibru si sa lucrez la autenticitate in toate domeniile vietii mele. M-am decis sa scriu acest review cu toate ca sunt o persoana introvertita si nu imi place sa conving pe nimeni de nimic dar atunci cand am ales dintre mai multi psihologi mi-am dat seama ca un reper important pentru mine au fost feedback-urile lasate de “clienti”, asa am reusit sa ajung la abordarea care rezona cu mine.

Catalin 1 Recomandări
Predescu Catalin
5.0.0

Firea ei calda a reusit sa ma faca sa ma deschid privind blocajele mele emotionale, constant am simtit autenticitate si blandete atat in cuvintele ei cat si in privire. Cu siguranta un psiholog profesionist pe care l-as recomanda zambind. Prezenta ei in calea mea reprezinta un instrument foarte util privind vindecarea personala, astfel nu pot decat sa fiu vesnic recunoscator pentru un asa suflet.

Alina 1 Recomandări
Alina
5.0.0

Stela este un om profesionist cu care am rezonat de la prima întâlnire. O primă întâlnire care, deși a fost virtuală, am simțit-o emoționantă și benefică deopotrivă. Stela are o blândețe aparte, pe care o transmite prin toți porii ei. De un an fac terapie cu ea și rezultatele nu au întârziat să apară. Cu ajutorul ei am învățat să fiu mai blândă cu mine, să îmi accept trecutul și să trăiesc mai mult în prezent. Datorită ei îmi accesez, acum, mult mai ușor curajul de a acționa. O recomand din tot sufletul, tuturor oamenilor doritori să fie bine cu ei și cu cei din jurul lor. Numai bine!

Adelina 1 Recomandări
Adelina
5.0.0

Am simtit ca sunt ascultata, vazuta si validata. Cu firea ei calda, prietenoasa si deschisa, Stela mi-a ghidat pasii catre o cunoastere de sine mai profunda. De la fiecare sedinta am iesit cu cate un insight si simtindu-ma mai bine decat la inceput. Cred ca Stela este printre putinii oameni care si-au gasit menirea; ea o urmeaza, o traieste cu totul si nu pot decat sa-i multumesc pentru toata sustinerea si dedicarea de-a lungul timpului.

Cris 1 Recomandări
Cristina
5.0.0

Imi aduc aminte cand am pasit prima data in cabinetul de psihologie avand mari emotii si cum m-a intampinat o persoana atat de calda si empatica, incat m-am simtit imediat in locul potrivit si am inceput sa vorbesc liber. Conexiunea magica avuta cu doamna psiholog stiu ca m-a ajutat in procesul meu de vindecare emotionala. Multe multumiri!

image