Roxana Georgescu - psymep.ro

Roxana Georgescu

Psiholog & Psihoterapeut

5.0/51 Recomandări
Școala de formare în Psihoterapie: Psihoterapie cognitiv-comportamentală
Limbi Vorbite: English, Română

Despre:

Eu sunt Roxana Georgescu, psiholog clinician si psihoterapeut cu formare in terapia cognitiv comportamentala si hipnoterapie. Mi-am inceput cariera in domeniul resurselor umane unde am interactionat cu multi oameni, i-am ajutat in discutii legate de cariera, de gasirea unui loc de munca si nu numai.

Dar pentru ca pasiunea mea pentru creier, minte si oameni a biruit am continuat drumul in domeniul psihologiei si ma bucur ca am ales sa fac o schimbare in viata mea dupa 40 ani, o schimbare care imi aduce sens si implinire sufleteasca. Lucrez cu adultii care isi doresc sa aiba o viata mai buna si sa detina controlul asupra propriei lor vieti. Ma consider un ghid, un facilitator pentru cine lucreaza cu mine si in ritmul fiecaruia le transfer instrumentele si cunostintele necesare pentru a avea o viata mai implinita.

Pentru ca tu sa fii mai bine, vom face impreuna pasii in directia pe care tu o stabilesti si ai promisiunea mea ca iti voi fi alaturi in aceasta calatorie pentru ca tu sa devii ceea ce esti.

Prin urmare, daca vrei sa descoperi mai multe despre ce si cum putem sa lucram impreuna pentru ca viata ta sa fie mai buna si sa iti reduci din probleme existente, te invit sa faci primul pas si sa programezi o sedinta cu mine.


1 Recomandări pentru Roxana Georgescu

image
Irina 1 Recomandări
Irina
5.0.0

O recomand cu drag pe Roxana. Este o persoană empatică și dedicată, foarte pasionată de ceea ce face, iar lucrul acesta se vede in toate interacțiunile pe care le are cu oamenii din jurul ei.

image