Rose Marie Georgescu - psymep.ro

Rose Marie Georgescu

Psihoterapeut

Trimite prima recomadare!

Lucrează cu:

Școala de formare în Psihoterapie: Psihoterapie experiențială
Limbi Vorbite: English, Română

Despre:

 Bună! Mă numesc Rose Marie şi întâi de toate, sunt OM, dorindu-mi să fiu lângă oameni și pentru ei, in propriile lor procese de autocunoaștere și regăsire a propriului sine. Sunt psihoterapeut sub supervizare, format in terapie focalizată pe emoţii (EFT), licenţiată în psihologie, având şi un master in „Psihotraumatologie si asistare psihologică”.

Am ales această formare deoarece rezonez foarte mult cu ideea sa principală, aceea că la baza funcționării umane şi a schimbării terapeutice stau emoțiile. Ele sunt cu noi încă de când ne naştem, fără a fi nevoie ca cineva sa ne înveţe cum să le trăim. Însă, pot exista momente când nu ştim exact ce emoţii trăim sau ce să facem cu ele, cum să le conţinem, fără să devină copleşitoare, dezadaptative sau să nu ne permitem să le simţim. Astfel, pentru a fi în contact cu propriile emoţii, este nevoie să găsim un cadru potrvit, să ne simţim în largul nostru pentru a ne deschide sufeltul şi a permite cuiva să ne fie alături în această călătorie către NOI.

Dacă îți doreşti să faci paşi către propriul sine şi să fii mai aproape de tine şi emoţiile tale, eu sunt aici pentru a-ți putea fi ghid in acest proces.


Alte formări: Psihoterapeut format in terapia centrata pe emotii

image