Nina Ștefan - psymep.ro

Nina Ștefan

Autor & Trainer în evoluție personală

5.0/54 Recomandări
Limbi Vorbite: Spanish, English, Italian

Despre:

𝐀𝐮𝐭𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐁𝐄𝐒𝐓 𝐒𝐄𝐋𝐋𝐄𝐑, 𝐎𝐌 𝐜𝐞𝐫𝐭𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐭 𝐜𝐚 𝐅𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐨𝐫, 𝐏𝐫𝐚𝐜𝐭𝐢𝐜𝐢𝐚𝐧 𝐍𝐋𝐏, 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐞𝐫 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐝𝐞𝐳𝐯𝐨𝐥𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚̆, 𝐏𝐫𝐚𝐜𝐭𝐢𝐜𝐢𝐚𝐧 𝐑𝐞𝐢𝐤𝐢 𝐬̦𝐢 𝐇𝐢𝐩𝐧𝐨𝐳𝐚̆ 𝐫𝐞𝐠𝐫𝐞𝐬𝐢𝐯𝐚̆.
𝐒𝐮𝐧𝐭 𝐓𝐫𝐚𝐢𝐧𝐞𝐫 𝐢̂𝐧 𝐞𝐯𝐨𝐥𝐮𝐭̦𝐢𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐯𝐨𝐜𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚̆. 𝐀𝐦 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐜𝐮𝐧𝐨𝐚𝐬̦𝐭𝐞𝐫𝐞 𝐬̦𝐢 𝐢̂𝐦𝐩𝐮𝐭𝐞𝐫𝐧𝐢𝐜𝐢𝐫𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐟𝐞𝐦𝐞𝐢 „𝐃𝐞 𝐥𝐚 𝐃𝐔𝐑𝐄𝐑𝐄 𝐥𝐚 𝐏𝐔𝐓𝐄𝐑𝐄”, 𝐬𝐞𝐫𝐢𝐚 𝐝𝐞 „𝐀𝐭𝐞𝐥𝐢𝐞𝐫𝐞 𝐝𝐞 𝐬𝐮𝐟𝐥𝐞𝐭” 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚𝐝𝐨𝐥𝐞𝐬𝐜𝐞𝐧𝐭̦𝐢 𝐬̦𝐢 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐁𝐮𝐬𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬 𝐌𝐞𝐧𝐭𝐨𝐫𝐢𝐧𝐠 „𝐁𝐨𝐚𝐫𝐝𝐢𝐧𝐠 𝐏𝐚𝐬𝐬 𝐭𝐨 𝐅𝐫𝐞𝐞𝐝𝐨𝐦” 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐭𝐫𝐚𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢, 𝐚𝐥𝐚̆𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐌𝐢𝐫𝐜𝐞𝐚 𝐒𝐭𝐚𝐧𝐜𝐢𝐮.

Am ales ca prin aceste roluri, să îmi asum misiunea personală, aceea de a fi 𝐌𝐄𝐍𝐓𝐎𝐑 pentru oamenii care vor să își transforme viața în așa fel încât să își trăiască visurile.

În afară de studiile făcute, în activitatea mea de azi mă susțin și experiențele personale. După un faliment, un divorț, pierderea unor oameni dragi, patru intervenții chirurgicale și 8 proceduri ERCP, am ales să mă ridic și mi-am promis că viața mea va fi altfel! Și de ce să mă mulțumesc cu puțin când merit atât de mult? Am renăscut conștient!

Am ales să POT, să VREAU și să ACȚIONEZ!

…pentru că

În evoluție nu se negociază, se acționează!

A fost greu, a durat câțiva ani, dar a meritat tot efortul!

Azi știu cine SUNT, ce VREAU și ce POT!

Acum, vreau să fiu alături de tine și să te îndrum spre visul tău.

Cum vrei să îți fie?

Fă pasul spre tine și descoperă cine ești cu adevărat!!!


Alte formări: Hypnotherapist & Reiki Practitioner

4 Recomandări pentru Nina Ștefan

image
Iulia 1 Recomandări
Micu
5.0.0

Fără îndrumarea ei, nu as fi reușit! Nina m-a ajutat sa ma regăsesc, sa ma descoper, și sa încep sa fiu în armonie cu mine. Am intalnit-o într-o perioada dificila a vieții a mele, și m-a învățat sa ma pun pe primul loc. Indrumarea ei m-a ajutat sa devin mai buna în toate domeniile vieții: relații, familie, job, și cel mai important, în relația cu mine. Am început sa aplic tot ce ea m-a învățat în viata de zi cu zi, și bineînțeles ca schimbările au început sa apară. În tot drumul către schimbare, Nina a reprezentat pentru mine harta, ajutandu-ma sa înțeleg destinația pe care eu o vreau. Pentru mine este un model de femeie puternica, independenta, care aduce plus valoare in viata oamenilor pe care ii întâlnește, si care te ajuta sa gasesti o luminita si in cel mai intunecat tunel! Și cu toții avem nevoie de un astfel de model, în viata noastră. Mulțumesc, Nina!

Roxana Ionescu 1 Recomandări
Roxana Ionescu
5.0.0

Nina este exemplul viu de „SE POATE”! Te uiți la ea și înțelegi că visele chiar pot deveni realitate dacă muncești pentru ele! Mai mult decât atât, Nina găsește întotdeauna pentru tine un cuvânt de încurajare, de susținere, de motivare! Știe să-ți pună degetul pe rană, astfel încât s-o vezi, s-o conștientizezi și s-o vindeci. Recomand cu mare drag!

Diana C. 1 Recomandări
Diana Cimpeanu
5.0.0

Nina este o minune de om, prieten si terapeut totodata! Am urmat cateva sedinte de terapie cu ea, care m-au ajutat foarte mult si mi-au schimbat perspectiva asupra vietii. Sensul vietii spirituale este mantuirea, iar sensul vietii pamantesti, cred eu, este dezvoltarea ta ca om. Ne suntem datori cu lupta pe care o avem de dus cu noi insine, cu limitele si fricile noastre. Nina e un bun ajutor in aceasta lupta, e antrenorul care ne sprijina mereu cu incurajari si energie interioara. 🙂 Dupa fiecare sedinta, iesi un pic mai vesel, mai impacat, iar lumea nu mai e plina de balauri si greutati! Ii multumesc Ninei pt empatia ei si entuziasmul pt universul NLP si, desigur, pt ca exista! 🙂

Alina Lapadatu 1 Recomandări
Alina Lăpădatu
5.0.0

Un om minunat! Un suflet cald si deschis langă care te incarci instant cu energie bună si simti la propriu că „iti cresc aripi”. Aripi dintr-acelea mari cu care simți că iti vei permite sa zbori spre viata ta autentica, plină de incredere… Nina Stefan este un om ca noi toți, o femie simplă dar foarte complexă in acelasi timp, cu zambetul mereu desenat pe față, un om si o prietenă adevărată, care pe mine a reusit usor- usor să mă ajute să ma reconstruiesc.. Prin exercitiile si tehnicile făcute impreună, prin discutiile noastre libere, in care se vulnerabilizează si ea, Nina mi-a dat increderea aia că „se poate”. Că se poate construi o lume mai bună si mai frumoasă prin redescoperirea si autenticitatea fiecăruia din noi.. Ce am invătat de la ea si ii mulțumesc pentru asta. 🙂 este că putem merge prin viată mai ușor si curati fără să purtăm cu noi frustrările, ranile, sentimente de vină, rusine, supărarile intense, emoțiile negative. Doar prin conștinentizare, acceptare, iubire și incredere putem să ne creăm viata aia frumoasă la care sperăm cu toții.. Ce, voi nu vă doriți asta ? 🙂 O RECOMAND CU MARE DRAG… O recomand sincer. CAUTAȚI-O ! Merită.. Veti gasi nu doar un practician NLP si un consilier de dezvoltare personală, veti găsi si un om minunat si o prietenă pe viată! Iți multumesc pentru tot Nina, draga mea!

image