Matei Stănculescu, ACC - psymep.ro

Matei Stănculescu, ACC

Coach transformațional, psiholog, trainer

Trimite prima recomadare!
Școala de formare în Coaching: International Coaching Federation (ICF)
Limbi Vorbite: English, Română

Despre:

Trecem cu toții prin perioade dificile, complexe și pline de provocări pentru care nu ne-a pregătit nimeni. Cei din jur parcă știu întotdeauna ce este mai bine pentru noi și ne asaltează cu sfaturi sau rețete pentru viață însă, cu toate astea, răspunsurile par să fie mai departe ca niciodată. Iar asta se întâmplă pentru că și noi le căutam cel mai mult în exterior.

Eu sunt Matei Stănculescu (ACC), psiholog, trainer și coach și cred că cele mai valoroase răspunsuri se află deja în fiecare dintre noi. Elementele exterioare (oamenii, conjuncturile, sistemele în care trăim) sunt doar niște copaci care ne împiedică să vedem pădurea. Printr-un focus pe propriile nevoi, resurse sau valori, putem readuce la viață cea mai valoroasă abilitate pe care o avem deja, intuiția.

Mintea pur rațională ne ajută să luăm decizii bazate pe calcule, cifre, statistici sau excel-uri. Însă cele mai de succes idei din istoria omenirii s-au născut din deciziile care au sfidat gândirea rațională, acele decizii pe care toată lumea le-a considerat nebunești, exagerat de riscante sau pur și simplu aberante. Iar asta se întâmplă pentru că, spre deosebire de gândirea pur rațională, intuiția ia în calcul și elemente precum experiența de viață, empatia, creativitatea sau inspirația.

Iar în momentul în care soluțiile vin din tine, și determinarea sau gradul tău de motivație vor fi la cel mai înalt nivel. Asta pentru că abia atunci ne întoarcem pe cel mai valoros drum, misiunea noastră.

Te invit așadar într-o călătorie spre tine însuți în care să-ți regăsești valorile, motivația, sensul în viață și încrederea în forțele proprii.


Alte formări: Mental Fitness Coach În curs de formare în Psihoterapia Rogersiană Coach – certificat ICF – nivel ACC - Mind Learners Transformational Coaching School Coach – Points of You Explorer | Absolvent Points of You Academy Consilier Vocațional | certificat ANC Membru ICF

image