Maria-Gabriela Uretu - psymep.ro

Maria-Gabriela Uretu

Psihoterapeut

Trimite prima recomadare!
Școala de formare în Psihoterapie: Psihoterapie cognitiv-comportamentală
Limbi Vorbite: Română

Despre:

Bun venit!

  Ma numesc Maria-Gabriela Uretu si sunt psiholog-psihoterapeut specializat in psihoterapie cognitiv-comportamentala, nivelul practicant in supervizare. Ma consider o fire pragmatica si rationala, dar in acelasi timp si empatica cu dificultatile cu care oamenii se confrunta si tocmai de aceea a fost o alegere constienta aceea de a urma cursurile Masterului de Psihoterapii cognitiv-comportamentale, abordare terapeutica pe care o aplic actualmente si in practica mea de cabinet.

Pasiunea mea pentru lucrul cu oamenii m-a determinat sa-mi centrez abordarea terapeutica atat pe copii, adolescenti, cat si pe adulti.

Astfel desfasor atat sedinte individuale, cat si de cuplu/familie.

Ma formez incontinuu, in mod special si pentru ca imi place sa invat lucruri noi pe care le pot folosi ulterior pentru a aduce plusvaloare in practica mea si multumire pe chipul oamenilor.

Astfel, daca va confruntati cu anumite dificultati precum: tulburari de anxietate, tulburari de dispozitie, insomnii, balbism, dificultati relationale/de cuplu sau pur si simplu aveti nevoie de ajutor specializat intr-o anumita directie terapeutica, sunt aici pentru a va sprijini. 

Uneori, in functie de context, lucrez in colaborare cu psihologul clinician, medicul psihiatru si/sau alti specialisti care va pot ajuta sa va regasiti directia in viata si starea de bine.

Prima sedinta dureaza de obicei 50 min si are in vedere realizarea anamnezei, astfel incat sa ne putem cunoaste mai bine, sa putem stabili care sunt problemele cu care va confruntati, dar si obiectivel de atins. Tot la prima sedinta, vom vedea daca rezonati cu abordarea mea terapeutica si masura in care dificultatile avute tin de competenta mea. 

Relatia creata intre mine si dumneavostra este una de tip colaborativ, in care fiecare isi are partea sa de responsabilitate pentru procesul de vindecare.

Nu in ultimul rand, valorile dupa care ma ghidez in lcurul terapeutic sunt profesionalism, empatie si respect.

Avand in vedere cele descrise mai sus, va multumesc ca v-ati alocat timpul necesar citirii acestor randuri.

Cu drag,

Gabriela Uretu

Psiholog-Psihoterapeut


image