Mădălina Stoenescu - psymep.ro

Mădălina Stoenescu

Psihoterapeut

Trimite prima recomadare!
Școala de formare în Psihoterapie: Psihoterapie cognitiv-comportamentală, Psihoterapie analitică
Limbi Vorbite: English, Română

Despre:

Aventura mea în domeniul psihologiei a început în anul 2010, când, după o lungă analiză personală, am decis să mă înscriu la Facultatea de Psihologie. Au urmat apoi un masterat în Psihologie clinică, o formare de câțiva ani în psihologia cognitiv-comportamentală și hipnoză ericksoniană și nenumărate cursuri, ateliere, workshop-uri, seminarii. În prezent, parcursul meu continuă și cu o formare în psihoterapie analitică în cadrul International Association of Analytical Psychology.

Parcursul meu de aproape 10 ani în domeniul psihologiei mi-a dat ocazia, în primul rând, să mă descopăr. Mi-au rămas aproape curiozitatea şi analiza, care m-au ajutat să văd cât mai profund înăuntrul meu.

Am învăţat să fiu atentă, deschisă şi înţelegătoare faţă de orice aspect care poate apărea în cursul terapiei.

Am învăţat că înţelegerea diversităţii, încrederea, empatia şi un pic de umor sunt atribute necesare pentru explorarea aspectelor dificile sau dureroase şi pentru construirea unor intervenţii personalizate, care să ajute la înţelegerea proceselor, conflictelor interioare, sentimentelor şi comportamentului fiecărui client în parte.

Am învăţat ce înseamnă să-ţi pese cu adevărat de tine şi de celălalt.Am învăţat că este cel mai dificil să ne găsim curajul şi convingerea că merităm să ne fie bine.

Am învăţat că, odată făcut cel mai mic pas spre noi, răbdarea, acceptarea şi mulţumirea de sine sunt darurile cele mai de preţ pe care ni le facem nouă înşine.

Am învăţat că avem voie şi se poate să ne fie bine.

Dacă simţi că poţi găsi aici răspunsuri la întrebările tale, te aştept să ne cunoaștem. 🙂


Alte formări: Psihoterapie cognitiv-comportamentală Hipnoză Eriksoniană Psihologie analitică

image