Daniela Soare - psymep.ro

Daniela Soare

Psihoterapeut integrativ

Trimite prima recomadare!
Școala de formare în Psihoterapie: Psihoterapie analitică
Limbi Vorbite: English, Română

Despre:

Am lucrat in mediul de corporate mulți ani pana când mi-am dat seama ca e nevoie sa fac mai mult . Mi-am început dezvoltarea personală cu gândul ca dacă nu fac ceva sa ies din rutina și din mediul concurențial unde lucram, aveam sa clachez. Am parcurs cursul de dezvoltare personală marca “The Journey” conceput de experta minte-corp-emotii Brandon Bays, iar asta mi-a transformat și transfigurat personalitatea.

Am început facultatea de psihologie și formarea in psihoterapie integrativa ca si răspuns la nevoia de a pune o baza teoretica la cunoștințele acumulate. Au fost ani grei, in care mi-am lucrat problemele personale in paralel cu formarea ca psihoterapeut.
Am început sa lucrez cu alți oameni încă din timpul când parcurgeam formarea The Journey, ca și consilier de dezvoltare personală. Mi-am dat seama ca, unii oameni ajung mai greu la emoții și atunci am mers și am făcut si alte cursuri si formari precum NLP, terapie transgenerațională și legătura între bio-psiho-somatica.Toate acestea mi-au permis sa înțeleg mai bine diferitele probleme cu care veneau oamenii la mine.
Masterul in psihanaliza a urmat ca si nevoie de a înțelege jocurile inconștientului , odata cu practicarea psihoterapiei in cadrul propriului cabinet din Bucuresti.
Lucrez de 8 ani cu adolescenți și adulti, iar in cazul in care un pacient are un diagnostic psihiatric, colaborez cu medicul psihiatru, pentru a oferi cel mai adecvat ajutor.
Pentru mine lucrul cu oamenii este mult mai mult decât un hobby, este o vocație, o profesie și un mod de viața!


Alte formări: Master in Psihanaliza Formare in terapie centrata pe emotii-Metoda Calatoria

image