Carmen Vasile - psymep.ro

Carmen Vasile

Psihoterapeut

Trimite prima recomadare!

Despre:

Carmen Vasile este psiholog clinician și psihoterapeut cu drept de liberă practică acordat de Colegiul Psihologilor din România. Lucrează cu adulți aflați în situații de viață dificile sau care se găsesc într-un moment de blocaj. Cazuistica ei cuprinde, printre altele, oameni aflați în situații de criză, care suferă de anxietate sau depresie, stres posttraumatic, care își doresc să se descopere și să se dezvolte sau care vor să facă schimbări, dar nu știu de unde să înceapă sau cum să procedeze.

Pregătirea ei academică include absolvirea Facultății de Psihologie și Științele Educației, Masterul de Psihologie clinică, evaluare și intervenție terapeutică, din cadrul Universității din București, și formarea în Psihoterapii Scurte Centrate pe Resurse și Soluții, atestată de Colegiul Psihologilor din România și completată de Motivational Interviewing, o formare internațională care se folosește de instrumente motivaționale ce ajută persoana să persevereze în procesul schimbării. De-a lungul anilor, participările la cursuri de formare și workshopuri i-au lărgit și completat experiența profesională și abordarea terapeutică. Are, de asemenea, certificarea de Formator (Trainer) acreditat de Ministerul Muncii și este membru al International Center of Clinical Excellence (ICCE).

Dacă vei alege să lucrezi cu Carmen, așteaptă-te la o colaborare unde vei afla cât de puternic ești de fapt și cât de multe resurse interioare ai. Crezul ei cel mai profund este că oricare dintre noi merităm o viață împlinită. Și o putem avea.


image