Ana-Maria Filimon - psymep.ro

Ana-Maria Filimon

Psiholog clinician

Trimite prima recomadare!

Lucrează cu:

Limbi Vorbite: English, French, Română

Despre:

Vă propun un stop-cadru existențial. Vom discuta evenimente din viața dumneavoastră care cuprind surprize, enigme – bucurii și tristeți – succese si rezolvări. Am speranța ca în urma întâlnirilor să conștientizați arhitectura propriei dumneavoastră vieți, iar eu vă voi susține să porniți pe un nou drum cu inima mai ușoară. 


Alte formări: Consiliere in Terapii Scurte; Psihodiagnoză proiectivă - Testul Szondi; Master Metode și Tehnici Psihanalitice, Univ. Titu Maiorescu & Univ. Paris XIII; Profiling și Analiză de Comportament; Master Consiliere și consultanță filosofică, Universitatea de Vest (în curs).

16 mai

Tratamentul psihiatric. Psihotropicele sunt « Substanțe chimice, de origine naturală sau artificială, care au un efect psihologic – adică sunt susceptibile de a modifica activitatea mentala fără a o prejudicia prin aceste modificări.« (J. Delay) Medicamentele psihotrope se pot clasifica în patru categorii : Neuroleptice – acționează pe căile de transmitere a dopaminei și au ca efect reducerea simptomelor […]

Citește mai mult
image