Alina Linte - psymep.ro

Alina Linte

Consilier Experiential

Trimite prima recomadare!
Limbi Vorbite: Română

Despre:

Salut! Eu sunt Alina Linte. Sunt Consilier Experiential acreditat de Colegiul Psihologilor in „Consiliere psihologica – Evaluare si consiliere experientiala a copilului, adultului, cuplului si familiei” si pot sa te ajut, sa devii mai mult din tine insuti cu sens si implinire.

Viata te duce adeseori in situatii in care sa te confrunti cu tumult de furtuni interioare si tensiune, cand pare prea dificil sa te regasesti si sa te centrezi in armonie. Apar confuzia si o mie de dileme. Te reintalnesti mereu si mereu cu intrebarea „Cine sunt Eu defapt?”

Cred in curiozitate si in rabdarea de a gasi impreuna caile de a ajunge Inspirat si Determinat in ceea ce ti-ai propus sa devii ca Om.
Consider importante libertatea de a fi si in nevoia de a-ti da sens in Cum Sa Fii. Felul in care a „Deveni Eu” se imbina cu reflectia dinspre si asupra lumii si astfel survine nevoia manifestarii naturale a empatiei, a vulnerabilitatii, a compasiunii inspre ceilalti si inspre mediu (natura), inspre tot ceea ce este sau ar putea fi important in viata ta, daca nu chiar catre Viata insasi.

Tu in ce etapa a devenirii tale esti acum? Ce simti ca te macina cel mai mult in aceasta perioada? Ai vrea sa gasesti un fagas linistitor pe care sa curgi? Hai sa vorbim despre asta.


Alte formări: - Studii Master "Psihodiagnoza, Psihoterapie Experiențiala Unificatoare si Dezvoltare Personala" (PEU) - Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti (2014-2016) - Certificare Societatea Romana de Psihoterapie Experientiala (SPER) - „Consiliere psihologica - Evaluare si consiliere experientiala a copilului, adultului, cuplului si a familiei" (2016) - Atestat de libera practica in „Consiliere psihologica - Evaluare si consiliere experientiala a copilului, adultului, cuplului si familiei” - Curs de formare continua "Tulburari legate de consumul de substante psihoactive" - Asociatia Catharsis (2022) - Curs "Managementul Resurselor Umane" - Academia Britanica de Afaceri si Comunicare (2022) - Curs de formare continua "50 de minute cu obiectiv - Modele practice și tehnici avansate de lucru cu clientul în cabinet” - Asociatia Catharsis (2022)

image