Violeta-Alina Badea - psymep.ro

Violeta-Alina Badea

 

5.0/51 Recomandări
Școala de formare în Psihoterapie: Psihoterapie cognitiv-comportamentală
Limbi Vorbite: Română

Despre:

      Mi-am început activitatea acum 14 ani, lucrând cu familii şi copiii acestora, diagnosticaţi cu tulburare din spectru autist. Pasionată de modul în care limbajul se dezvoltă şi poate fi corectat, am urmat un Master cu specializarea “Terapia Logopedică în procesele comunicării”, dorind să mă perfecţionez în acest domeniu de dezvoltare.

      Activitatea la grup, ca educatoare în învăţământul de masă şi ca profesor educator în învăţământul special, m-a ajutat să cunosc copilul în integritatea sa, iar integrarea copilului cu dizabilităţi  în învăţământul de masă, m-a ajutat să înţeleg nevoile acestuia.

       În ultimii ani, lucrând pe domeniul dezvoltării limbajului şi realizând demersul evaluării amănunţite, ca şi psiholog clinician, am constatat că nevoile fiinţei umane sunt variate şi dezvoltarea sa este diferită, mai ales în ceea ce priveşte latura sa emoţională.

       De aceea, am urmat un Master cu specializarea “Psihoterapii Cognitiv Comportamentale”, dorind să înţeleg legătura dintre gânduri şi comportament, dintre emoţie şi cogniţie.

         Ofer următoarele servicii:

         -Psihoterapie copii, adolescenţi şi adulţi

         -Consiliere parentală

         -Evaluare psihologică copii

          Teste deţinute cu licenţă:

          -Testul Raven Color, Testul Denver II- pentru determinarea nivelului de dezvoltare

         -T.A.C (Testul Apercepţiei pentru copii), Testul Desenul Familiei- pentru determinarea nivelului de adaptare, a maturizării emoţionale şi sociale

         -Evaluare şi intervenţie logopedică copii

         -Evaluare şi terapie psihopedagogică copii


Alte formări: Master: "Psihoterapii Cognitiv Comportamentale" Formare Complementară în "Psihologie Clinică şi Consiliere psihologică" Master: "Terapia logopedică în procesele de comunicare"

1 Recomandări pentru Violeta-Alina Badea

image
Mihaela 1 Recomandări
Mihaela Petre
5.0.0

Un specialist pe care il recomand cu caldura! Atentie deosebita si sustinere in procesul de terapie.

image