Abonamente - psymep.ro
image

Alege abonamentul potrivit pentru tine.

Membru

0 Lei

Cost/profil
Partener

165 Lei

Cost/profil
Business 3

435 Lei

Cost/profil

Înscrie-te azi pe Psymep și beneficiază de avantajele promovării online

Q&A

Cum îmi fac cont pe platforma Psymep?

Este simplu să-ți faci cont pe platforma Psymep! Accesează secțiunea +Cont Expert și apasă butonul Creează Cont. Din fereastra pop-up care îți va apărea vei putea alege dacă te înregistrezi cu contul tău de Google, Facebook sau Twitter sau creezi un utilizator nou stabilind un Nume Utilizator, o adresă de Email, o Parolă și bifând la final căsuța Sunt de acord (pentru Temenii și Condițiile de utilizare).

Te poți loga în platforma Psymep apăsând butonul logare din meniul principal. Acolo îți va apărea o fereastră pop-up prin intermediul căreia te poți loga în platformă cu contul tău de Google, Facebook sau Twitter ori cu userul și parola create anterior.
Pe platforma Psymep poți crea unul din următoarele trei tipuri de abonamente:

Toate diferențele dintre aceste trei tipuri de profile pot fi verificate accesând secțiunea +Cont Expert. Dar, pe scurt, cu cât crește valoarea profilului, cu atât crește și vizibilitatea pe platformă a specialistului care și l-a creat.

De exemplu, un abonament Membru, care nu costă nimic, oferă unui specialist posibilitatea de a-și lista pe platformă datele de contact și profilurile sale de pe rețelele sociale, precum și acces la blogul Psymep pentru a scrie articole care să-l recomande ca profesionist.

Pe de altă parte, abonamentul Partener, oferă în plus față de abonamentul Membru posibilitatea de localizare pe hartă, de a afișa programul de lucru precum și evenimente sau anunțuri. Mai mult, un specialist care a optat pentru abonamentul Partener poate profita și de campaniile cu oferte derulate pe platforma Psymep.

Și în sfârșit, abonamentul Business 3, în comparație cu celelalte două abonamente, nu este un abonament destinat unui singur specialist, ci clinicilor deoarece oferă posibilitatea de a crea simultan 3 profile diferite.

NU. Nu este necesar să deții un cabinet pentru a te înscrie pe platforma Psymep și a-ți prezenta serviciile. O bună parte din specialiștii înscriși deja activează doar în mediul online și au rezultate bune. Cu toate acestea, pentru specialiștii care doresc să-și întâmpini clienții într-un mediu profesional, platforma Psymep pune la dispoziția doritorilor și posibilitatea de a închiria cabinete modern amenajate, în secțiunea Cabinete.

Planul tarifar detaliat, precum și locația, dotările sau imagini cu interiorul cabinetelor ce pot fi închiriate prin platforma Psymep sunt disponibile în secțiunea Cabinete. Serviciul de închiriere cabinete este disponibil doar în București.

După cum probabil ai observat deja, blogul Psymep este o culegere de materiale de o calitate superioară redactate de specialiști cu experiență în domeniul lor de activitate. Pe lângă faptul că sunt o sursă de studiu pentru persoanele care accesează platforma Psymep în căutarea unui specialist, aceste articole reprezintă pentru autorii lor încă o metodă de a se prezenta în fața potențialilor clienți. Listarea din platformă este într-adevăr o carte de vizită atrăgătoare și cuprinzătoare. Dar, un articol bine scris oferă un plus de vizibilitate și o mostră gratuită din serviciile pe care specialistul autor le oferă, pentru potențialii săi clienți interesați de calitate.

Da. Prețurile afișate pe platforma Psymep pentru cele trei tipuri de abonamente sunt prețurile percepute pentru o lună de servicii. Specialiștii care au ales inițial abonamentul Partener, pot optareveni apoi la abonamentul gratuit Membru.
Ca regulă generală, profilul de specialist pe platforma Psymep se aprobă în maxim trei zile lucrătoare, dar de cele mai multe ori timpul de aprobare este în ziua creării, sau de pe o zi pe alta.