Vacariu Petra Bianca - psymep.ro

Vacariu Petra Bianca

Psiholog clinician în supervizare și Psihoterapeut de Cuplu si familie în supervizare
Atestat Număr: 2524 din data de

1.0/51 Recomandări
Limbi Vorbite: English

Despre:

Sunt psiholog clinician în supervizare cu libera practică din august 2020 și psihoterapeut sistemic de cuplu și familie în supervizare din decembrie 2020. Am terminat facultatea de psihologie în anul 2013,am făcut un master în Probațiune, mediere și asistență socială a victimelor infractiunilor, iar acum sunt în cursul celui de-al doilea master pe Psihologie Clinică și Psihoterapie.

De asemenea, țin cercuri de femei și adolescente unde abordăm o gamă variată de teme(vindecare copil interior, emoții-furie, rusine, tristete, depedenta, iubire de sine, despre bucuria de a fi femeie, menstra) dans și meditație. Am deschis și o pagină de fb în acest sens Ladymoon:Psychoterapy, Aromatherapy&Dance rituals.


1 Recomandări pentru Vacariu Petra Bianca

image
Emi 1 Recomandări
Emi
1.0.0

Am facut in jur de 25 de sedinte cu aceasta terapeuta in luna ianuaria anul acesta. Nu respecta confidentialitatea, sotul ei ma urmarea prin parcare, lua banii si nu facea terapie.. Si in ziua de astazi are bani sa imi dea aceasta persoana dupa ce m-a blocat pe motiv ca era gravida si ca se simtea rau.

image