SANDA DENISA GEORGIANA - psymep.ro

SANDA DENISA GEORGIANA

PSIHOTERAPEUT

5.0/51 Recomandări
Școala de formare în Psihoterapie: Psihoterapie experiențială
Limbi Vorbite: Italian, Română

Despre:

Sunt psihoterapeut Gestalt și consilier experientialist, educator parental și educator Montessori, iar întâi de toate sunt om cu un interes deosebit pentru poveștile de viata ale oamenilor, pentru experientele lor și a posibilităților noastre de creștere și dezvoltare.
Lucrez cu copii, adolescenţi şi adulţi în cadru individual şi de grup. Consider ca experienţa profesională interdisciplinara, abordarea integrată și interesul în mod special pentru psihologia dezvoltării ma definesc și îmi sunt aliați în lucrul meu. Cred ca toate acestea nu m-ar ajuta însă prea prea mult dacă nu ar fi însoțite de respect, interes și iubire fata de ființele umane. Experienţa îndelungată de lucru cu copii m-a ajutat sa-mi dezvolt o bună capacitate de înţelegere a fenomenologiei psihice, practica de lucru individual cu dinamici corporale şi cu tehnici creative de art terapie, precum şi o bună cunoaştere a dinamicilor intrafamiliale şi o abordare gestaltistă orientată sistemic.
Sunt de asemenea membră a Colegiului Psihologilor din România, a Societăţii de Gestalt Terapie din România şi a Societății de Psihoterapie Experientiala din România.


1 Recomandări pentru SANDA DENISA GEORGIANA

image
Ancuta 1 Recomandări
Ancuța Mihai
5.0.0

Un terapeut profesionist. Recomand cu toata increderea.

image