Cornelia Cîrlescu - psymep.ro

Cornelia Cîrlescu

Consilier pentru dezvoltare personală, Psiholog Clinician

Trimite prima recomadare!

Lucrează cu:

Limbi Vorbite: Română

Despre:

Clientii care au lucrat cu mine mi-au spus ca nu pot povesti mai departe ceea ce se intampla in cabinet, dar ca informatiile se aseaza adanc in interiorul lor si simt cum isi integreaza fara efort aspectele problematice cu care au venit.

Cel mai important moment al demersului terapeutic este decizia de a merge la psiholog. Atunci cand simti ca ai o problema pe care nu o poti rezolva singur, este potrivit sa intri in contact cu un specialist in domeniu. Totusi, nu e deloc usor sa iti dezvalui trairile dificile unui necunoscut.

Aici vreau sa iti vin in intampinare cu promisiunea ca vom crea un spatiu de siguranta, in care ritmul tau si ceea ce vei alege sa dezvalui va fi onorat cu ascultare, atentie si respect. Obiectivul meu este sa iti ofer sprijin specializat pentru ca tu sa poti intelege cat mai bine ce nevoi se afla in spatele dificultatilor cu care te confrunti.

Cred despre mine ca am capacitatea de a interveni cu blandete pentru a resemnifica continuturile emotionale care te tulbura si iti propun un demers bazat pe spontaneitate, autenticitate si curaj pentru a naviga prin viata.


image