Chivulescu Radu - psymep.ro

Chivulescu Radu

Psiholog, psihoterapeut experiențial

Trimite prima recomadare!
Școala de formare în Psihoterapie: Psihoterapie experiențială
Limbi Vorbite: Română

Despre:

Când te implici, psihoterapia poate deveni una dintre experiențele cele mai provocatoare și mai satisfăcătoare din viața ta. Am jucat atât rolul de client în terapie cât și pe cel de terapeut – Este un privilegiu pentru mine să pot fi alături de clienții mei și să îi susțin în călătoria lor.

Sunt psiholog atestat cu drept de liberă practică în București, unde ofer servicii de psihoterapie pentru adulți, cupluri și familii. Formarea mea de bază este în “Psihoterapia experiențială a unificării”, formă de terapie recunoscută și certificată de Colegiul Psihologilor din România – comisia de psihologie clinică și psihoterapie.

Abordare terapeutică în care sunt format are rădăcini teoretice și își asumă apartenența la curentul umanist-experiențial, dar asimilează și dezvoltă interferențe transgeneraționale și evoluționiste, cu fundamentare în neuroștiințe, sub impactul tehnologiilor digitale și al restructurărilor și patologiilor psihosociale asociate și/sau rezultate ale acestora. Poți afla mai multe despre ea pe site-ul Institutului SPER. 

Poți afla mai multe despre mine vizitând site-ul meu: www.raduchivulescu.ro 


image