Alesia Rădulescu - psymep.ro

Alesia Rădulescu

Psiholog clinician

Trimite prima recomadare!
Limbi Vorbite: English, Română

Despre:

Bună!

Numele meu este Alesia și sunt psiholog, activând în zona de evaluare clinică și consiliere școlară. Dincolo de calificarea dobândită că urmare a finalizării studiilor de licență și master, sunt în primul rând partener de drum al oamenilor mici și mari. Experiența de peste 3 ani în lucrul cu copii și adolescenți, atât în mediul școlar privat cât și în practica de cabinet, m-a învățat că iubirea față de oameni și de profesie, alături de o bună pregătire continuă, stau la baza unor relații terapeutice sănătoase.

Am pornit la drum având în minte și în suflet o misiune clară: aceea de a sprijinii copiii, tinerii, precum și familiile lor în a deznoda căile, uneori încurcate, ale dezvoltării.

Te aștept să mi te alături în această aventură numită viață dacă:

– te confrunți cu stări de neliniște sau apăsare

– ești inundat de gânduri și întrebări cărora nu le găsești răspuns

– ai nevoie de un copilot în procesul de creștere și dezvoltare al copilului tău

– ai nevoie de o pauză de la cotidian, într-un spațiu sigur, lipsit de prejudecăți și neînțelegere.

Aștept cu entuziasm să te cunosc și să creștem împreună! 🙂


Alte formări: Master ,,Psihodiagnoză cognitivă și consiliere psihologică" Membru al Colegiului Psihologilor din Romania Curs ,,Tehnici si proceduri de interventie in terapia logopatiilor" (Asociatia Logopezilor din Romania) Ateliere de formare: Tehnica jocului simbolic cofacilitat, Tehnica desenului terapeutic (sustinute de psih. Andreea Neagu)

image