Cum găsesc un specialist potrivit? - psymep.ro
Cum pot căuta un specialist pe platforma Psymep?

Dacă vrei să cauți un specialist pe platforma Psymep, introdu în căsuțele de căutare de pe pagina principală orașul care te interesează, numele unui specialist anume, un cuvânt cheie sau alege direct specializarea pe care o cauți. Odată ce s-au afișat profilele tuturor specialiștilor care îndeplinesc criteriile tale de căutare, poți filtra rezultatele în funcție de:

Specialiștii înscriși pe platforma Psymep activează în domenii precum:

Din punct de vedere profesional, nu există nicio diferență. Alegerea specialistului preferat ar trebuie făcută după experiența acestuia cu publicul și bineînțeles, disponibilitatea clientului de a se deplasa într-o locație optim amenajată sau de a beneficia de serviciile dorite online.

Pe profilul fiecărui specialist înscris pe platforma Psymep poți găsi datele acestuia de contact. În funcție de informațiile furnizate de fiecare persoană în parte, poți lua contact cu specialiștii prin telefon, email sau îi poți lăsa un mesaj direct prin formularul aflat pe pagina sa. Specialiștii care dețin și un cabinet au listat pe profilul lor și adresa acestuia.

Dacă nu ești sigur în legătură cu specializarea pentru care ar trebui să optezi atunci când soliciți serviciile unui specialist, te invităm să citești mai întâi descrierea fiecărei specializări în parte pentru a obține o imagine mai clară asupra serviciilor de care poți beneficia:

Ședințele de consiliere se plătesc direct specialistului prin metodele agreate de el. Psymep nu percepe specialiștilor listați pe platformă niciun fel de comision pentru serviciile prestate, motiv pentru care plata clienților către specialistul ales nu se face prin această platformă.

Poți anula sau întrerupe un program de consiliere în același mod în care ai optat pentru el. Pentru a contacta un specialist îl poți suna, îi poți trimite un mail sau îi poți lăsa un mesaj direct prin formularul aflat pe pagina sa.

Întrucât plățile către specialiști nu se efectuează prin intermediul platformei Psymep, politica de returnare a banilor aparține fiecărui specialist în parte și ar trebui confirmată cu expertul respectiv în momentul solicitării unei ședințe.

Prin intermediul platformei Psymep este simplu să-ți faci o idee despre competențele unui specialist! Mai întâi, analizează-i cu atenție profilul și descrierea personală. Apoi, dacă există, citește recomandările lăsate de alți clienți. De asemenea, pe blogul Psymep poți găsi o mulțime de articole scrise de specialiștii înscriși pe platformă și de aceea te invităm să citești aceste materiale care îți vor oferi o imagine clară despre modul de abordare a diferitelor probleme de către fiecare specialist în parte.